JORD. Hjemsted for mere end en fjerdedel af den biologiske mangfoldighed på jorden, planetens største vandfilter og et af de vigtigste naturlige systemer for kulstoflagring. Sund jord betyder sunde økosystemer og et godt grundlag for frugtbare fødevaresystemer. Regenerativt landbrug er blevet beskrevet som en landbrugsrevolution, der har løftet om en storslået vending af tendensen til jordudtømning og en væsentlig stigning i kulstofbinding. Flyt din opmærksomhed et par centimeter under dine fødder!
Paneldeltagere:
- Anna Sofie Hvid, Rural Agency
- Nanna Thomsen, Andelsgaarde
- Søren Ejlersen, Stifter af blandt andet Fælleshaven & Aarstiderne
Moderator: Marie Sainabou Jeng, Stifter og programdirektør af Madland
Every time we eat, without being aware of it, we connect our plate to a plethora of remote sites: supermarkets, greenhouses, farms, cold chains, logistics networks, warehouses, and wastelands. But regrettably, the architecture facilitating these processes rarely garners attention and does not grace the pages of glossy architectural magazines, remaining mostly unnoticed despite its immense importance. Yet, in a world where every bite we take reverberates across the planet, now more than ever, we must redesign these food systems with their ecosystemic implications in mind.